Vilka vi är

Et ledende konsulentselskap innen regulerte sektorer

Management Solutions er et internasjonalt konsulentselskap med tilstedeværelse på alle kontinenter: Europa, Amerika, Asia, Afrika og Oseania.

Våre ansatte tilbyr sitt eksepsjonelle talent, og gir kundene våre det avgjørende forspranget de trenger for sine utfordringer.

De har alle en utmerket faglig bakgrunn, preget av en solid analytisk profil, en utmerket evne til teamarbeid og et spesielt talent for å utvikle seg på alle nivåer i enhver forretningsorganisasjon.

Våre konsulenter ser etter et eksepsjonelt arbeidsmiljø som gjør dem i stand til å finpusse ferdighetene sine. Gjennom våre prosjektfremgangsmåte og karriereplaner kan vi :

  • Tilby våre kunder et svært motivert og forberedt team.
  • Gi våre fagfolk et utmerket faglig utviklingsmiljø.

Management Solutions. En suksesshistorie

Den 30. desember 2002 ble Management Solutions bygget med et team bestående av 80 konsulenter og 3 kontorer (Madrid, Barcelona og Bilbao).

21 år senere er vi 50 ganger så store, alltid i vekst, uavhengig av økonomiske sykluser. I dag har vi et globalt team på nærmere 4000 høyprestisje-fagpersoner som opererer i mer enn 50 land i Europa, Amerika, Asia, Afrika og Oseania gjennom 46 kontorer rundt om i verden, med et forskjellig verdiforslag støttet av banebrytende FoU.

Relaterte linker