Teknologi

Vi hjelper enheter med å tilpasse seg det nye digitale økosystemet

Teknologiindustrien er for tiden i episenteret for transformasjonen av andre industrier, og er sentral i den fjerde industrielle revolusjonen, kilden til store endringer i den økonomiske og sosiale sfæren. Den eksponentielle veksten av teknologiske evner og lavere kostnader, økte tilkoblingsmuligheter, universell tilgang til informasjon og utviklingen av kunstig intelligens, blant andre faktorer, har gjort teknologi til motoren for dyptgripende endringer. Dette fører til fremveksten av nye forretningsmodeller som utnytter installert kapasitet bedre, er mer effektive og oppmuntrer til åpen innovasjon.

Den raske utviklingen av teknologi setter fart på den digitale transformasjonsprosessen, og gir opphav til nye konsepter som "hyper-automation" (automatiseringsverktøy kombinert med Machine Learning), "multi-experience" (endret brukeropplevelse basert på utvidet og blandet virtuell virkelighet ), «datademokratisering» (ekspertsystemutvikling og kunnskap med profesjonell støtte), «augmented human beings» (med enheter som forbedrer kognitive ferdigheter), den «etiske tilnærmingen» til AI, «distribuert cloud computing» (flytting fra en sentralisert sky modell til en geografisk distribuert modell), "edge computing" (støtter databehandling og innholdslevering nær datakildene), "autonome og samarbeidende objekter" (basert på intensiv bruk av AI eller konsolidering av Blockchain som en plattform for transaksjonsoptimalisering og aktiva sporing).

Det er nøkkelen at selskaper i teknologisektoren kan tilpasse organisasjonene sine ved å rette talentledelse mot innovasjon og adressere risikoene i det nye landskapet (f.eks. . forbedre cybersikkerhet), og dermed legge til rette for løsninger som vil gjøre det mulig for andre næringer å skape verdier gjennom sin egen digitale transformasjon.

Vår praksis

Management Solutions' verdiforslag, utnyttet på ekspertkunnskap om teknologi, tilpasset særtrekkene til enhver sektor. Vi hjelper enheter med å tilpasse seg det nye digitale økosystemet, ved å bruke skyen for å fange effektivitet, støtte innovasjonen av tjenestetilbudet deres, også forbedre tiden deres til markedet, administrere og redusere teknologiske risikoer, hente ut verdi fra Big Data og tilpasse deres prosesser ved å inkorporere kunstig intelligens.

Relaterte linker